World Invasion: Battle Los Angeles


World Invasion: Battle Los Angeles

Kvällens filmtips blir World Invasion: Battle Los Angeles som är en typisk amerikansk action film. I flera år har folk vart säkra på att det har sett ufon och liknande. Men året är 2011 när vi faktiskt får kontakt på riktigt, och det är inte så fredligt som många kanske trodde. Utan jorden blir anfallen av Aliens som är ute efter vårt vatten. Los Angeles blir den sista utposten för mänskligheten och här ifrån får vi följa striderna.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Vet inte riktigt vad jag tyckte efter jag såg World Invasion: Battle Los Angeles. Jag tänkte under filmens gång att den hade lite Independence Day känsla över sig. Ni som har sett filmen håller ni med?

Annars håller filmen en typisk amerikansk action linje genom hela filmen, där usa´s militärstyrka är den bästa och kan klå allt även aliens. Det var dock roligt att se en krigsfilm utspela sig i Los Angeles istället för något uland eller nån djungel. Filmen flyter på bra genom hela filmen och den har inte så många händelsefattiga scener. Men som med alla filmer av den här typen kan man gissa sig till slutet väldigt lätt. Vad tycker ni som har sett filmen? Gillade ni den?

Filmtrailer:

Betyg: 3,3 Soldater av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*