Rodrigo Santoro

Rodrigo Santoro
Namn: Rodrigo Santoro
Född: 1975-08-22
Övrigt:
Rodrigo Santoro en av Brasiliens mest begåvade och berömda skådespelare kan ses som Raul Castro i Steve Soderbergh nya film Che .
Under 2008 var Santoro med i författaren / regissören David Mamet film Redbelt , berättelsen om Mike Terry , en jiu -jitsu mästare som har undvikit kretsen priset slåss , istället väljer att föra ett liv genom att driva en självförsvar studio i Los Angeles.
Santoro är redan känd för sin prestation i Warner Bros 300 , baserad på Frank Millers grafiska roman som slog publikrekord i hela världen.

What To Expect When You’re Expecting

What To Expect When You’re Expecting

Lördagens andra filmtips är komedin What to expect when you’re expecting. Här får vi följa ett gäng olika par som alla är i fasen att skaffa barn eller som redan har skaffat barn. Vi får följa med på överraskningar som kan dyka upp när man beslutar att skaffa ett barn. Något som man snabbt märker är att inget går riktigt som planerat.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Rio

Rio

Rio

Kvällens filmtips blir en tecknad film vid namn Rio, där vi får följa med fågeln Blu som är en macaw som bor hos en tjej som heter Linda i Minnestora, en dag kommer dock en fågelforskare från Rio de Janerio och övertala Linda att komma med till Rio för att Blu måste para sig med den sista tjejen av deras ras för att dom ska överleva. Men väl i Rio blir de båda macaw fåglarna kidnappade och vi får följa med på deras jakt på frihet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

300

300

Dagens lunch filmtips blir filmen 300 som är regisserad och skriven av Zack Snyder. Filmen är en riktigt skön action film där vi får följa kung Leonidas och han styrka på 300 män när det slås mot perserna. Fast det är underlägsna i antal så kämpar det hårt och ger perserna mer motstånd än vad de hade kunnat tro vilket resulterar i en riktigt bra film.

Läs mer om filmen samt se trailer…