Jennifer Lopez

Jennifer Lopez
Namn: Jennifer Lopez
Född: 1969-07-24
Övrigt:
Jennifer föddes den 24 juli 1969 i Castle Hill delen av Bronx. Hennes far David var en datortekniker och hennes mamma heter Guadalupe
Jennifer är den mellersta av tre döttrar.
Hennes äldre syster , Leslie är en hemmafru som sjunger opera.
Hennes yngre syster , Lynda , är en DJ på New Yorks WKTU , en VH1 VJ , och en morgon nyhetsprogram korrespondent på New Yorks kanal 11 .
Jennifers föräldrar är födda i Puerto Rico , men möttes inte förrän båda kom till USA.
Jennifer tog sång och dans lektioner från 5 års ålder .
Hon deltog i 12 års katolsk skola.
Efter gymnasiet arbetade hon en kort stund i en advokatbyrå.
Under denna tid fortsatte hon danslektioner på natten.

What To Expect When You’re Expecting

What To Expect When You’re Expecting

Lördagens andra filmtips är komedin What to expect when you’re expecting. Här får vi följa ett gäng olika par som alla är i fasen att skaffa barn eller som redan har skaffat barn. Vi får följa med på överraskningar som kan dyka upp när man beslutar att skaffa ett barn. Något som man snabbt märker är att inget går riktigt som planerat.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Selena

Selena (1997)

Kvällen filmtips blir en lite äldre film baserad på den sanna historien om lation-superstjärnan Selena Quintanilla som var stor under 80- och 90-talet. Allt gick bra för Selena tills hon upptäckte att en av hennes anställda förskingrade pengar och hon blev mördad endast 23 år gammal.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Jersey Girl

Jersey Girl

Dagens filmtips handlar om Ollie Trinkie som förlorar sin fru Gertie i barnsäng och lämnas ensam med dottern. Detta måste han kombinera med sitt jobb som upptagen och framgångsrik pr-manager. Han träffar en videobutiksbrud och det klickar mellan dem…
[Read more…]