Ben Affleck

Ben Affleck
Namn: Ben Affleck
Född: 1972-08-15
Övrigt:
Benjamin Geza Affleck föddes den 15 augusti 1972 i Berkeley, Kalifornien, USA men växte upp i Cambridge, Massachusetts , USA.
Han föddes av föräldrar Tim Affleck , en socialarbetare som nu är skild från Bens mamma.
Ben har även en yngre bror, skådespelaren Casey Affleck , som föddes 1975.
Ben Affleck ville bli skådespelare sedan han kunde minnas.

Gone Girl

Gone-Girl

Gone Girl

Kvällens filmtips är ingen mindre än filmen Gone Girl med Ben Affleck och Rosamund Pike i huvudrollerna. På Nick och Amy Dunnes femte bröllopsdag så anmäler nick sin fru saknad. En massiv mediacirkus drar igång och Nicks bild av ett lyckligt äktenskap blir allt mindre trovärdig.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Runner Runner

Runner_Runner_1

Runner Runner

Kvällens filmtips är filmen Runner Runner som är en thriller som kretsar runt drömmen att bli rik fort utan att jobba för det. Vi får följa Richie som finansierar sina studier med internet spel, men efter att han får lite problem med sitt spelande så reser han till Costa Rica för att hitta Ivan som är mannen bakom spelsajten.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Argo

Argo

Kvällens filmtips är ingen mindre än filmen Argo som basseras på en verklighändelse från 80 talet. Vi får följa hur CIA ihop med Kanada gör upp en plan att få ut sex stycken amerikanska medborgare som har flytt till den kanadensisk diplomat efter att den amerikanska ambassaden blivit stormad.

Läs mer om filmen samt se trailer…

He’s just not that into you

He’s Just Not That Into You

Filmtipset för kvällen är en väv av flera historier i varandra, typ lite som Love Actually. Gigi är berättarrösten och hennes funderingar handlar om mänskligt beteende och då framförallt hur man ska läsa killars signaler. Vad menar han egentligen när han säger en viss sak eller gör en? Frågor som hon kanske inte får svar på, dock lär hon sig nya grejer ändå…
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Jersey Girl

Jersey Girl

Dagens filmtips handlar om Ollie Trinkie som förlorar sin fru Gertie i barnsäng och lämnas ensam med dottern. Detta måste han kombinera med sitt jobb som upptagen och framgångsrik pr-manager. Han träffar en videobutiksbrud och det klickar mellan dem…
[Read more…]