The Amazing Spider-Man 2


spider-man

The Amazing Spider-Man 2

Kvällens filmtips är ingen mindre än den efterlängtade uppföljare The Amazing Spider-Man 2. Här får vi åter följa Spider-man som nu kämpar med att både vara en hjälte men även kunna leva det vardagliga livet som Peter Parker. Men när en ny fiende hotar staden så måste Peter snabbt bestämma sig för vad han ska göra.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
The Amazing Spider-Man 2 kommer bli sommaren superhjältefilm. Här får vi åter träffa Peter Parker som inte bara fångar skurkarna i sitt nät utan även biobesökarna, filmen är lång men den känns inte lång då man blir som fast från första början. Vanligtvis är jag oftast emot 3D filmer då jag knappas tycker att dom tillför något men i den här filmen tycker jag dom har lyckats med att ge filmen ett helt annat djup när han svingar sig mellan byggnaderna. Filmen bjuder på lite mer mörkaretoner än de tidigare Spider-Man filmerna och gillade man Andrew Garfield i den tidigare filmen kommer man verkligen inte bli besviken. Andrew Garfield tar Spider-Man till nya höjder och kommer lämna få biobesökare besvikna. Jag tycker även att Emma Stone i rollen som Gwen gör ett lysande jobb i den här filmen och hon är inte bara den vackra tjejen som ska räddas av hjälten hela tiden utan hon kan stå på sina egna ben. Vanligtvis tycker jag Jamie Foxx är riktigt bra men jag vet inte riktigt det var som fick mig att inte gilla han i rollen som Electro. Får se om han gör ett bättre intryck som superskurk nästa gång jag ser filmen men nu var det i princip bara det jag störde mig på filmen. Som nästan alla superhjältefilmer så gör sig även den här bäst på bio.

Zeroc:
The Amazing Spider-Man 2 var välgjord och fartfylld actionfilm, om man gillade första filmen kommer man även att gilla den andra filmen. Jag gillar skådisarna i filmen och tycker att dom gör ett bra jobb, sen är jag ju lite av ett marvelfan och nuförtiden så sprider det ju sig från serietidningar till film, leksaker och spel som t.ex. slotspelen hos nylanserade Gala.se. Men det här är en film jag tycker man ska se på bio för att få bästa upplevelsen i filmen.

Filmtrailer:

Betyg : 4 Subway Tokens av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Så dåligt att sf inte visar 3D versionen!!!

Speak Your Mind

*