White House Down

whitehousedown

White House Down

Morgonens filmtips är White House Down, som går upp på bio den 20:e September. Här får vi följa en man som tar med sin dotter på en tur runt vita huset. När vita huset i samma stund blir attackerat av en grupp väldigt tungt beväpnade män. Så nu gör han allt för att hålla både sin dotter och presidenten säkra.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Great Gatsby

the-great-gatsby

The Great Gatsby

Eftersom fredagar bådar för filmkvällar så kommer här ännu ett filmtips, nämligen The Great Gatsby. Vi får följa Nick Carraway som har en dröm om att bli författaren när han kommer till New York 1922, då staden präglas av dekadens, glittrande jazz och alkoholförbud. Nick träffar snabbt miljonären Gatsby och dras i en fängslande värld av illusioner, kärlek och svek.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Lawless

Lawless

Lawless

Kvällensfilmtips är filmen Lawless som är baserad på en sann händelse. Under depressionen i USA så varade ett spritförbud. Men ett gäng bestående av tre bröder i Franklin County Virginia sysslade med hembränt på en stor skala. Och när dom blev hotade av den nya polisen i stan som ville få en bit av kakan så brakar hela helvetet löst i lilla Franklin County. Vi får följa hur dessa bröder kämpar mot korrupta poliser samtidigt som de försöker överleva.

Läs mer om filmen samt se trailer…