Guy Pearce

Guy Pearce
Namn: Guy Pearce
Född: 1967-10-05
Övrigt:
Född 1967 i Cambridgeshire , England, Guy Pearce och hans familj reste till Australien.
Efter att ha beslutat att stanna i Australien och bosätter sig i den viktorianska staden Geelong.
Han började på lokala teatergrupper i unga år och verkade i sådana produktioner som " Kungen och jag ", " Spelman på taket " och " Trollkarlen från Oz" .
År 1985 , bara två dagar efter hans sista high school -examen , började Guy ett fyraårigt snålhet som "Mike Young" på den populära Aussie tvål " Neighbours " (1985).
Vid 20 års ålder , visade Guy i hans första film, Heaven Tonight (1990).

Iron Man 3

ironman3

Iron Man 3

Kvällens filmtips är ingen mindre än den efterlängtade Iron Man 3. Här får vi åter följa mannen bakom järnmasken Tony Stark. Den här gången försöker han återhämta sig från sin kamp mot rymdvarelser och gudar när hans liv vänds upp och ner av den ökända terroristen The Mandarin.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Lawless

Lawless

Lawless

Kvällensfilmtips är filmen Lawless som är baserad på en sann händelse. Under depressionen i USA så varade ett spritförbud. Men ett gäng bestående av tre bröder i Franklin County Virginia sysslade med hembränt på en stor skala. Och när dom blev hotade av den nya polisen i stan som ville få en bit av kakan så brakar hela helvetet löst i lilla Franklin County. Vi får följa hur dessa bröder kämpar mot korrupta poliser samtidigt som de försöker överleva.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Lockout

Lockout

Lockout

Kvällens filmtips är filmen Lockout från 2012. Där vi får följa en man som blir falskt anklagad för att vara en spion. Hans enda sätt att bli rentvådd på är att hjälpa dom att frita presidentens dotter från ett fängelse ute i rymden. Enda problemet är att fångarna har tagit kontrollen över fängelset.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Seeking Justice

Seeking Justice

Seeking Justice

Dagens filmtips är filmen Seeking Justice som är en action thriller med Nicolas Cage. Här får vi följa en man som får ett svårt beslut efter att hans fru har blivit överfallen. Från en grupp laglösa män får han ett erbjudande att de kommer ta hand om mannen som överföll hans fru i gengälld måste han hjälpa dom med något i framtiden.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The King´s Speech

The King´s Speech

The King´s Speech

Kvällens filmtips blir The King´s Speech som jag även tror kommer ta en plats på filmtoppen. Filmen är en drama film där vi får följa hur Prins Albert som är hertig av York blir kung. Han har dock ett problem och de är att han stammar vilket inte går hand i hand med att vara kung och prata offentligt. Efter att ha försökt de mesta utan att lyckas träffar han äntligen Lionel Logue som är en självlärd logoped.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Fragments

Fragments

I denna film får vi följa flera olika personers vardag efter att ha varit med om en traumatisk upplevelse på ett café. Personerna i filmen är en läkare, en körskolelärare, en skolflicka samt en servitris. Tiden efter traumat blir påfrestande och oerhört jobbig.

Läs mer om filmen samt se trailer…