Lockout


Lockout

Lockout

Kvällens filmtips är filmen Lockout från 2012. Där vi får följa en man som blir falskt anklagad för att vara en spion. Hans enda sätt att bli rentvådd på är att hjälpa dom att frita presidentens dotter från ett fängelse ute i rymden. Enda problemet är att fångarna har tagit kontrollen över fängelset.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman: Lockout är en halvunderhållande action film. vi får se Guy Pearce som den hårda men ändå snälla killen i filmen. Och den hårda ”prinsessan” spelas av Maggie Grace som har rollen som den självständiga flickan som klarar allt själv utan att få hjälp av någon kille. Utöver dom två så får vi även se Peter Stormare i filmen där han spelar den hemliga agenten Scott Langral. En helt okey action film att se en helg eller en halvseg dag. Vad tycker ni som har hunnit med att se filmen?

Filmtrailer:

Betyg : 3 fångar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Göran Skoglund says

    Tyckte filmen var sisådär. Storymässigt en rip-off på Flykten från New York, men utförandet är ganska b. Ambitionerna finns där men det är för klyschigt och det tänder aldrig till. Men helt ok en regnig söndag.

Speak Your Mind

*