Tom Hardy

Tom Hardy
Namn: Tom Hardy
Född: 1977-09-15
Övrigt:
Med sin banbrytande prestanda som " Eames " i Christopher Nolans 2010 science fiction- thriller , Inception (2010) , har engelska skådespelaren Tom Hardy uppmärksammats av mainstream publik över hela världen.
Men den mångsidiga skådespelare har stadigt arbetar på både scen och skärm eftersom hans tv- debut i 2001 miniserien "Band of Brothers" (2001).
Som enda barnet till en författare far, Edward, och en konstnär mamma, Anne , vann Hardy en modell tävling när han var 19 , men han tillbringade tonåren genom att kämpa mot brottslighet , alkoholism och drogmissbruk.
Efter att ha avslutat sitt arbete om "Nemesis" , sökte han behandling och har också medgett att hans strider med missbruk avslutade sin femåriga äktenskap.
Återgång i arbete 2003 var Hardy tilldelades Evening Standard

Mad Max: Fury Road

madmax

Mad Max: Fury Road

Morgonens filmtips är Mad Max: Fury Road, där vi åter får träffa Mad Max igen, denna gången är det Tom Hardy i rollen som Mad Max istället för Mel Gibson. Filmen är fylld med massa actionpackade scener fyllda av stunts.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Child 44

Child 44

Child 44

Kvällens filmtips är filmen Child 44 där vi får följa Leo Demidov som jobbar för militärpolisen i sovjetunionen. Vi får följa hur Leo börjar att undersöka ett gäng otäcka mord på barn.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Lawless

Lawless

Lawless

Kvällensfilmtips är filmen Lawless som är baserad på en sann händelse. Under depressionen i USA så varade ett spritförbud. Men ett gäng bestående av tre bröder i Franklin County Virginia sysslade med hembränt på en stor skala. Och när dom blev hotade av den nya polisen i stan som ville få en bit av kakan så brakar hela helvetet löst i lilla Franklin County. Vi får följa hur dessa bröder kämpar mot korrupta poliser samtidigt som de försöker överleva.

Läs mer om filmen samt se trailer…

This Means War

This Means War

This Means War

Kvällens filmtips är This Means War, som är en romantisk action komedi med Chris Pine, Reese Witherspoon och Tom Hardy. Vi får följa FDR Foster och Tuck som utöver att vara bästa vänner så är de även hemliga CIA agenter. Men snart sätts deras vänskap på prov då de båda agenterna faller för en och samma kvinna. Och de kommer överens om att låt bäste man vinna.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Tinker Tailor Soldier Spy

Thinker Tailor Soldier Spy

Tinker Tailor Soldier Spy

Dagens filmtips är Tinker Tailor Soldier Spy som är en film av Tomas Alfredson. Det här är en riktigt bra spion thriller film. Hela filmen handlar om att hitta vem det är som är mullvaden, vem av dom i den innersta cirkeln är det som är förrädaren.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Warrior

Warrior

Warrior

Dagens filmtips är filmen Warrior som är en av årets bättre filmer. Här får vi följa den yngsta sonen till alkoholiserad boxare när han återvänder hem från kriget och hur hans pappa tränar upp han. Så att han ska ha chansen att vinna en MMA turnering. Samtidigt ställer hans bror upp i samma turnering av helt andra skäl.

Läs mer om filmen samt se trailer…