Reese Witherspoon

Reese Witherspoon
Namn: Reese Witherspoon
Född: 1976-03-22
Övrigt:
Laura Jeanne Reese Witherspoon är född den 22 mars, 1976 vid Southern Baptist Hospital (nu Memorial Medical Center ) i New Orleans , Louisiana.
Hon var andra barnet till Dr John Witherspoon och Betty Reese .
Hennes far var en militär kirurg specialiserad på öron , näsa och hals.
Hennes mamma var en sjuksköterska.
Reese tillbringade de första fyra åren av sitt liv i Wiesbaden, Tyskland, där hennes far tjänstgjorde som överstelöjtnant i den amerikanska armén reserver.
Kort efter flyttade John familjen tillbaka till USA & bosätter sig i Nashville, Tennessee.
Reese introducerades till underhållningsindustrin vid en mycket tidig ålder.
På ålder 7 , började hon som modell.
Det ledde till framträdanden på flera lokala TV-reklamer.

Wild

wild-reese-witherspoon

Wild

Morgonens filmtips är filmen Wild med Reese Witherspoon. Där hon spelar Cheryl , filmen är baserad på verkliga händelser och vi får följa med Cheryl på en väldigt lång vandring inte bara fysiskt utan även mentalt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

This Means War

This Means War

This Means War

Kvällens filmtips är This Means War, som är en romantisk action komedi med Chris Pine, Reese Witherspoon och Tom Hardy. Vi får följa FDR Foster och Tuck som utöver att vara bästa vänner så är de även hemliga CIA agenter. Men snart sätts deras vänskap på prov då de båda agenterna faller för en och samma kvinna. Och de kommer överens om att låt bäste man vinna.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Water for Elephants

Water for elephants

Water for Elephants

Kvällens filmtips är en drama film vid namn Water for Elephants som har bio premiär den 15 apri. I Water for Elephants får vi följa Jacob vars liv får en oväntad vändning. Han beslutar sig för att ge sig ifrån stället han växte upp på. När han går längsmed tågrälsen kommer plötsligt ett tåg som han passar på att hoppa på. Vilket blir starten på en ny resa så han börjar arbeta för Bröderna Benzinis cirkus. Problemet är att Jacob blir kär i cirkusdirektörens fru som spelas av Reesse Witherspoon.

Läs mer om filmen samt se trailer…

How Do You Know

How Do You Know

How Do You Know

Lunch filmtipset för dagen blir How Do You Know som ska vara nån blandning av romantisk film och komedi film. Här får vi följa Lisa som är en riktigt idol inom softball kretsar men hennes värld vänds upp och ner när hon får beskedet att hon har förlorat sin plats i laget. För att göra hennes liv lite mer komplicerat så startar en kärleks triangel med hennes nuvarande pojkvän som är en baseball stjärna och en företagskille som håller på att förlora allt.

Läs mer om filmen samt se trailer…