Django Unchained

django-unchained

Django Unchained

Kvällens filmtips är ingen mindre än den efterlängtade Django Unchained från Quentin Tarantino. Filmen utspelar sig i den amerikanska södern innan det amerikanska inbördeskriget. Vi får följa Django som har varit en slav fram tills det att han träffar den tyska prisjägaren Dr King Schultz. Då Schultz är på jakt efter Brittlebröderna så måste han ta hjälp av Django då han är den enda som vet hur dom ser ut. Django och Schultz blir ett okonventionellt radar par som håller sig genom hela filmen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Carnage

Carnage

Carnage

filmtips är Carnage. Filmen börjar med att en pojke slår en annan pojke med en pinne, sedan får vi följa pojkarnas föräldrar när de försöker hitta en lösning till problemet. Mötet börjar bra, och alla kommer överrens, men de börjar sakta men säkert ryka ihop.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Water for Elephants

Water for elephants

Water for Elephants

Kvällens filmtips är en drama film vid namn Water for Elephants som har bio premiär den 15 apri. I Water for Elephants får vi följa Jacob vars liv får en oväntad vändning. Han beslutar sig för att ge sig ifrån stället han växte upp på. När han går längsmed tågrälsen kommer plötsligt ett tåg som han passar på att hoppa på. Vilket blir starten på en ny resa så han börjar arbeta för Bröderna Benzinis cirkus. Problemet är att Jacob blir kär i cirkusdirektörens fru som spelas av Reesse Witherspoon.

Läs mer om filmen samt se trailer…