Owen Wilson

Owen Wilson
Namn: Owen Wilson
Född: 1968-11-18
Övrigt:
Självutnämnda bråkstake Owen Wilson växte upp i Texas med sin mamma, Laura, en fotograf , hans far och hans bröder , Andrew Wilson ( den äldste ) och Luke Wilson ( den yngsta ).
Han deltog därefter vid University of Texas i Austin , där han träffade sin blivande mentor och vän, Wes Anderson.
De skrev ett manus, Bottle Rocket (1996).
Efter att filmen flyttade Wilson till Hollywood , inrättande av huset med sina två bröder och Anderson.

Are you Here

are_you_here

Are you Here

Dagens andra filmtips är också en komedi i form av Are you here, där vi återigen får följa två vänner som ger sig ut på en resa till deras hemstad där ena kompisen får reda på att han nyligen fått ärva en massa pengar och land från sin avlidne far.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Internship

The-Internship

The Internship

Morgonens filmtips är The Internship. Här får vi följa två säljare som fått sparken från sina jobb som säljare. De inser snart att det är en digitalvärld runt om sig och att de måste anpassa sig för att kunna överleva. Det leder till att de bluffar sig till två eftertraktade praktikplatser på Google med ett efterföljande kaos som resultat.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Big Year

The Big Year

The Big Year

Kvällens filmtips blir filmen The Big year som handlar om 3 stycken fågelskådare. Det är ett årligt event bland fågelskådarna i USA att man försöker se så många olika arter som möjligt under ett år och den som lyckas se flest fåglar vinner.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Hall Pass

Hall Pass

Halls Pass blir en av dagens filmtips för er som vill se en halvrolig komedi film. I filmen får vi följa ett gång gifta män varav två av männen lyckas få ett frikort som håller i en vecka då det kan göra vad de vill med vem de vill under den veckan. Dock visar det sig att det inte är lika lätt att ragga på kvinnor som de kommer ihåg från studenttiden.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Meet the Parents: Little Fockers

Meet the Parents: Little Fockers

Söndagens filmtips blir Meet the Parents: Little Fockers som är den tredje filmen i Meet The Parents serien. Här får vi följa Robert De Niro som spelar Jack Byrnes som är orolig för sin familjs framtid och därför granskar han och kontrollerar han sin svärson Greg Focker om han har det som krävs för att ta över rollen som familjens största höns.

Läs mer om filmen samt se trailer…

How Do You Know

How Do You Know

How Do You Know

Lunch filmtipset för dagen blir How Do You Know som ska vara nån blandning av romantisk film och komedi film. Här får vi följa Lisa som är en riktigt idol inom softball kretsar men hennes värld vänds upp och ner när hon får beskedet att hon har förlorat sin plats i laget. För att göra hennes liv lite mer komplicerat så startar en kärleks triangel med hennes nuvarande pojkvän som är en baseball stjärna och en företagskille som håller på att förlora allt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Marley & Me

Marley & Me

Dagens filmtips handlar om paret Jennifer och John Grogan som lever lyckligt i södra Florida. När pratet om ungar kommer fram blir John lite skraj och skaffar frugan en liten hundvalp istället. Valpen Marley blir snart stor och vi får följa familjen genom motgång och medgång…
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…