Zach Galifianakis

Zach Galifianakis
Namn: Zach Galifianakis
Född: 1969-10-01
Övrigt:
Ursprungligen från västra North Carolina , flyttade Zach till New York City efter att ha misslyckats sin sista college klass med en poäng .
Han turnerar nu i landet

Are you Here

are_you_here

Are you Here

Dagens andra filmtips är också en komedi i form av Are you here, där vi återigen får följa två vänner som ger sig ut på en resa till deras hemstad där ena kompisen får reda på att han nyligen fått ärva en massa pengar och land från sin avlidne far.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Hangover Part III

hangover_part3-teaser-poster1-610x903

The Hangover Part III

Morgonens filmtips är ingen mindre än The Hangover Part 3, där vi åter får träffa Phil, Stu och Alan. Och när the Wolfpack åter träffas kan det inte bli annat än trubbel och den här gången måste dom se till att avsluta det dom påbörjat och åka tillbaka till platsen där allt började i Las Vegas.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Campaign

The Campaign

The Campaign

Dagens filmtips är The Campaign, eller Rivalerna som den heter på svenska. Här får vi följa Cam Brady som genom åren aldrig har haft någon motståndare i valet. Men när ett gäng företags chefer vill se en annan person på platsen som de kan styra så för Cam Brady problem då han måste börja anstränga sig för att få väljare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Puss in Boots

Puss in boots

Puss in Boots

Kvällens filmtips blir filmen Puss in Boots som är en animerad film med katten från Shrek. Här får vi följa med på resan innan katten träffar shrek och hans vänner. Vad som får han att ta upp ett svärd och hur han fick sina stövlar.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Hangover Part 2

Tha Hangover Part 2

The Hangover Part 2

Dagens filmtips blir filmen The Hangover Part 2 eller Baksmällan del 2 som den heter på svenska. Den här gången så är det Stu som ska gifa sig och inte med vem som helst utan med en Thailändsktjej och för att allt ska gå rätt till så väljer de sig för att gifta sig i Thailand. Då Stu inte riktigt har återhämtat sig efter förra svensexan så tänker han inte ta några chanser utan istället en lugn och sansad lunchbrunch, men allt går ju inte alltid som planerat för det här gänget.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Due Date

Due Date

Due Date

Morgonens filmtips blir Due Date som är en riktigt rolig komedi film. I Due Date så får vi följa en Peter Highman som är en blivande pappa. Men hans resa hem till sin fru som ska föda går inte riktigt som planerat då han springer på Ethan Tremblay som ser till att de båda blir avslängda flyget hem. För att ta sig hem måste de båda nu dela en bil för att hinna hem i tid. Och vi får följa med på den komiska resan när två helt olika människor tvingas att umgås med varann.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Dinner For Schmucks

Dinner for Schmucks

Dinner For Schmucks

Morgonens filmtips blir Dinner For Schmucks som är en riktigt rolig komedi film. I filmen får vi följa Tim som försöker imponera på sin chef vilket han även lyckas med. Men det får oanade konsekvenser då han blir inbjuden på en middag där gästerna ska bjuda med den största idioten de känner. Lyckligtvis träffar Tim en man vid namn Barry som stoppar upp döda möss och gör konstverk av dom. I filmen får vi följa deras spännande relation utvecklas.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Operation Endgame

Operation Endgame

Kvällens filmtips blir filmen Operation endgame där vi får följa två gäng av hemliga agenter som inte direkt får en vanlig dag på jobbet. Det hela spårar ur när de blir inlåsta ihop och måste ta reda på vem som är mördaren av dom. Detta är en helt ok actionkomedi som inte har så jätte många döda stunder.
[Read more…]