Due Date


Due Date

Due Date

Morgonens filmtips blir Due Date som är en riktigt rolig komedi film. I Due Date så får vi följa en Peter Highman som är en blivande pappa. Men hans resa hem till sin fru som ska föda går inte riktigt som planerat då han springer på Ethan Tremblay som ser till att de båda blir avslängda flyget hem. För att ta sig hem måste de båda nu dela en bil för att hinna hem i tid. Och vi får följa med på den komiska resan när två helt olika människor tvingas att umgås med varann.


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Due Date var en riktig roligfilm, Robert Downey Jr. Spelar mot Zach Galifianakis är riktigt bra ihop då Robert håller den seriösa stilen genom filmen medan Zach spelar typen som är riktigt borttappade typen som har ett stort hjärta. Äventyret vi får följa de båda på är en riktig spännande och rolig bergochdalbanan. Så vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 4 kaffeburkar av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Köp filmen här (i början av april)
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. nu kommer jag och är kritisk igen. jag hade stora förhoppningar på denna filmen,med tanke på dess ” föregångare” baksmällan som är hysteriskt kul. dessvärre når den inte ens upp till hälften av kvaliteten som baksmällan sitter inne med. visst var den kul, jag skrattade några gånger. men skämten var utdragna och genomgående genom hela filmen, tyvärr. tröttnade halvvägs…

  2. sv: aa 😀

  3. vilken bra sida om man skulle vara uttråkad någon dag=)

Speak Your Mind

*