Paul Rudd

Paul Rudd
Namn: Paul Rudd
Född: 1969-04-06
Övrigt:
Paul Rudd reste med sin familj under sina tidiga år på grund av sin fars flyg jobb.
Han deltog i Shawnee Mission West High School i Overland Park , Kansas, och sedan inskrivna vid University of Kansas i Lawrence, med huvudämne i teater.
Han utexaminerades från American Academy of Dramatic Arts -West i Los Angeles och deltog i en tre månaders intensiv workshop under ledning av Michael Kahn på British drama akademin vid Oxford University i Storbritannien.

This is 40

This is 40

Årets sista filmtips är ingen mindre än komedin This is 40. Här får vi följa Pete och Debbie några år efter det att filmen Knocked Up utspelade sig. Hur livet som en familj är och hur det är att närma sig det magiska 40 sträcket med den krisen som kommer.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Role Models

Role Models

Kvällens filmtips är filmen Role Models, där vi får följa två vänner som tvingas att gå med i ett mentor program för att hjälpa yngre killar. Efter att ha haft lite vilt beteende så tvingas vännerna att ta sig an varsin säregen kille att vara mentor åt och det är inte så lätt som de tror.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Wanderlust

Wanderlust

Dagens filmtips är komedin Wanderlust. Här får vi följa George och Linda vars liv vänds upp och ner, när George får sparken och Linda misslyckas med sin bok. På vägen till George bror som du ska bo hos så hamnar det på ett speciellt hotell. De hamnar nämligen på ett hippie kollektiv, som sätter käppar i hjulen för deras förhållande.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Our Idiot Brother

Our Idiot Brother

Our Idiot Brother

Söndagens filmtips blir filmen Our Idiot Brother som är en komedi film. Här får vi följa Ned som är en godtrogen man och bror till tre systrar. Men att vara godtrogen och alltid säga sanningen leder dock till en hel del problem för han och det hela börjar med när han säljer knark till en polis i uniform bara för att vara hjälpsam.

Läs mer om filmen samt se trailer…

How Do You Know

How Do You Know

How Do You Know

Lunch filmtipset för dagen blir How Do You Know som ska vara nån blandning av romantisk film och komedi film. Här får vi följa Lisa som är en riktigt idol inom softball kretsar men hennes värld vänds upp och ner när hon får beskedet att hon har förlorat sin plats i laget. För att göra hennes liv lite mer komplicerat så startar en kärleks triangel med hennes nuvarande pojkvän som är en baseball stjärna och en företagskille som håller på att förlora allt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Dinner For Schmucks

Dinner for Schmucks

Dinner For Schmucks

Morgonens filmtips blir Dinner For Schmucks som är en riktigt rolig komedi film. I filmen får vi följa Tim som försöker imponera på sin chef vilket han även lyckas med. Men det får oanade konsekvenser då han blir inbjuden på en middag där gästerna ska bjuda med den största idioten de känner. Lyckligtvis träffar Tim en man vid namn Barry som stoppar upp döda möss och gör konstverk av dom. I filmen får vi följa deras spännande relation utvecklas.

Läs mer om filmen samt se trailer…