Ed Helms

Ed Helms
Namn: Ed Helms
Född: 1974-01-24
Övrigt:
Helms är född och uppvuxen i Atlanta, Georgia .
Hans mor var en skoladministratör och hans far var en advokat.
Ursprungligen hade han geologi som huvudämne, Helms tog examen från Oberlin College i film- teori och teknik.

The Hangover Part III

hangover_part3-teaser-poster1-610x903

The Hangover Part III

Morgonens filmtips är ingen mindre än The Hangover Part 3, där vi åter får träffa Phil, Stu och Alan. Och när the Wolfpack åter träffas kan det inte bli annat än trubbel och den här gången måste dom se till att avsluta det dom påbörjat och åka tillbaka till platsen där allt började i Las Vegas.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Jeff, Who Lives at Home

Jeff, Who Lives at Home

Kvällens filmtips blir den lite halvmörka komedin Jeff, Who Lives at Home. Här får vi följa Jeff som bor i källaren hos sin mamma. Jeff letar efter tecken på vad som kan vara hans öde här i livet och hitta små tecken i vardagen på vad som kan vara ett tecken på vad som är meningen med Jeff´s liv. En dag spenderar han dagen ihop med sin bror i jakten på hans fru som de tror har en affär vid sidan av äktenskapet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Cedar Rapids

Cedar Rapids

Ett av dagens filmtips blir filmen Cedar Rapids där vi får följa Tim Lippe som är en vuxen man men som känns som en liten pojke i förståndet. Tim jobbar med försäkringar och efter att en kollega till Tim dör så får han istället åka på den årliga försäkrings konferensen som hålls i Cedar Rapids. Då Tim är ovan på såna tillställningar så blir han guidad av tre stycken konferensen veteraner och det slutar ju inte riktigt som Tim hade tänkt sig.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Hangover Part 2

Tha Hangover Part 2

The Hangover Part 2

Dagens filmtips blir filmen The Hangover Part 2 eller Baksmällan del 2 som den heter på svenska. Den här gången så är det Stu som ska gifa sig och inte med vem som helst utan med en Thailändsktjej och för att allt ska gå rätt till så väljer de sig för att gifta sig i Thailand. Då Stu inte riktigt har återhämtat sig efter förra svensexan så tänker han inte ta några chanser utan istället en lugn och sansad lunchbrunch, men allt går ju inte alltid som planerat för det här gänget.

Läs mer om filmen samt se trailer…