Jason Segel

Jason Segel
Namn: Jason Segel
Född: 1980-01-18
Övrigt:
Jason Segel föddes i Los Angeles, son till Jillian (född Jordanien) , en hemmafru och Alvin G. Segel , en advokat. Han växte upp i Pacific Palisades , Kalifornien.
Hans far är jude och hans mamma är kristen , han växte upp i faderns religion, men deltog även i S: t Matteus församling School, en kristen skola.
Han har uppgett att han och hans äldre halvbror , Adam inte var nära under uppväxten .

The Five-Year Engagement

The Five-Year Engagement

The Five-Year Engagement

Kvällens filmtips är ingen mindre än den romantiska komedin The Five-Year Engagement. Här får vi följa ett par som efter att det har varit tillsammans i ett år bestämmer de sig för att förlova sig. Men oväntade händelser sker hela tiden så att de måste skjuta på bröllopet gång på gång.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Jeff, Who Lives at Home

Jeff, Who Lives at Home

Kvällens filmtips blir den lite halvmörka komedin Jeff, Who Lives at Home. Här får vi följa Jeff som bor i källaren hos sin mamma. Jeff letar efter tecken på vad som kan vara hans öde här i livet och hitta små tecken i vardagen på vad som kan vara ett tecken på vad som är meningen med Jeff´s liv. En dag spenderar han dagen ihop med sin bror i jakten på hans fru som de tror har en affär vid sidan av äktenskapet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Bad Teacher

Bad Teacher

Bad Teacher

Eftermiddagens filmtips blir filmen Bad Teacher, där vi får följa Cameron Diaz som spelar en oansvarig lärare som alltid gör så lite som möjligt i skolan medan hon på fritiden anstränger sig hårt efter att hitta en man som kan försörja henne så att hon slipper vara en lärare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Despicable Me

Despicable Me

Kvällens filmtips blir filmen Despicable Me där vi får följa superskurken Gru som försöker blir världens främsta skurk. Problemet är att Gru måste konkurera mot allt yngre skurkar vilket är svårare än han först tror. Gru börjar därför planera århundradets brott och för att lyckas med brottet så måste han först adoptera tre föräldralösa flickor.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…