Despicable Me


Despicable Me

Kvällens filmtips blir filmen Despicable Me där vi får följa superskurken Gru som försöker blir världens främsta skurk. Problemet är att Gru måste konkurera mot allt yngre skurkar vilket är svårare än han först tror. Gru börjar därför planera århundradets brott och för att lyckas med brottet så måste han först adoptera tre föräldralösa flickor.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Jag tyckte den här filmen va riktigt roligt, sen gillar jag sen innan den här typen av film. Så gillar du Ice Age och dom typerna av filmer så kommer du nog även gilla den här filmen skulle jag tror. Despicable Me var en films om var bra rakt igenom och de va inga tråkiga stunder i filmen.

Filmtrailer:

Betyg: 3,5 Minions av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Jag har funderat på att se den där filmen, nu är jag nog tvungen att göra just det! 😀

  2. Ja det tycker jag verkligen du bör göra.

  3. Hihi, den filmen var kul ^^ älskar de dära minions figurerna 🙂 skulle lätt vilja se nån spin-off film med dom typ 😀 haha, hade vart kul !

  4. sv: har du sett den? 🙂

  5. Jaa, men visst var det.

    För att kalla er för filmkritikerna känns ju det här formatet på recensioner lite tunt. Ni har inte funderat på att kanske lägga in liite mer av era egna åsikter, jämföra med hur filmerna står sig i mot andra liknande? Kanske är det inte intressant, med tanke på att ni verkar ha massor av fans på FB (och allt vet ju att det är det enda som räknas), men en recension av det här slaget ger ju inte särskilt mycket. Att veta att du gillar den här filmen för att du gillar andra filmer av samma typ och att det inte fanns några tråkiga stunder är ju inte precis konstruktivt.

    Det är inte meningen att vara en hater, så ta strunta i det här om du/ni bara blir irriterade, det är enbart tänkt som en liten input av andras åsikter.

  6. Alltid trevligt med kritik, så det tackar vi för.

Speak Your Mind

*