Kate Beckinsale

Kate Beckinsale
Namn: Kate Beckinsale
Född: 1973-07-26
Övrigt:
Kate Beckinsale är född den 26 juli 1973 i England och har bott i London större delen av sitt liv.
Hennes mamma är Judy Loe , som har medverkat i ett antal brittiska dramer och sitcoms och fortsätter att arbeta som skådespelerska , främst i brittisk TV -produktioner .
Hennes far var Richard Beckinsale , född i Nottingham , England.
Han medverkade i ett antal populära brittiska tv- komedier under 1970-talet.
Han avled tragiskt i början av 1979 vid en ålder av 31 .

Total Recall

Total Recall

Filmtitel

Dagens filmtips är ingen mindre än Total Recall från 2012, filmen går upp på bio imorgon. Vi får följa fabriks arbetaren Douglas Quiad som efter att ha besökt rekall börjar tro att han är en spion. Så efter besökte vänds hans liv upp och ner, han rymmer undan rättvisan och vet inte vad som är sant och vad som är påhittat.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Underworld: Awakening

Underworld Awakening

Underworld: Awakening

Kvällens filmtips är Underworld: Awakening där vi åter får träffa vampyren Selene för fjärde gången. När människorna får reda på att det finns vampyrer och varulvar på riktigt så bryter ett krig ut för att försöka utrota de båda sidorna. Och på vampyrerna sida står återigen Selene.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Fragments

Fragments

I denna film får vi följa flera olika personers vardag efter att ha varit med om en traumatisk upplevelse på ett café. Personerna i filmen är en läkare, en körskolelärare, en skolflicka samt en servitris. Tiden efter traumat blir påfrestande och oerhört jobbig.

Läs mer om filmen samt se trailer…