Anna Friel

Anna Friel
Namn: Anna Friel
Född: 1976-07-12
Övrigt:
Friel föddes i Rochdale , Greater Manchester , dotter till Julie, en speciallärare och Des Friel , en före detta lärare i franska och ägare av ett webbdesign företag .
Friel irländska katolska far, en före detta folk gitarrist , föddes i Belfast , Nordirland, och växte upp i Donegal, Irland .
Hennes bror Michael medverkat i Hovis TV-reklam .

Land of the lost

Land of the lost

Land of the lost

Kvällens filmtips är filmen Land of the Lost som är en äventyrs komedi film. Där vi får följa Dr. Rick Marshall som sugs in i ett maskhål ihop med sin forskningsassistent och en redneck kille. De hamnar i ett annat universum som är fullt av konstiga varelser och dinosaurer.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Limitless

Limitless

Limitless

Dagens filmtips blir filmen Limitless som har biopremiär den 29e April. Limitless är en spännande thriller film där Bradley Cooper spelar rollen som en misslyckad författare som en dag springer på en gammal vän som förser han med en topphemlig drog. Droger förändrar hans liv fullständigt då drogen gör att han kan använda 100% av sin hjärna vilket gör att han blir den perfekta versionen av sig själv. Hans snabba framgångar för inte bara bra saker med sig utan han lockar även till sig en hel del fiender.

Läs mer om filmen samt se trailer…