Spring Breakers

spring-breakers

Spring Breakers

Dagens filmtips är Spring Breakers. Här får vi följa fyra tjejer (Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashlye Benson och Rachel Korin) som är beredda att göra allt för att få ihop pengar till åka till Miami under spring break. Väl där väntar en drömlik tillvaro med fest, fest, fest, alkohol, fest, droger… och våld. Efter en natt i häktet träffar de knarklangaren Alien (James Franco) som leder in dem i en värld långt från deras egen verklighet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Beastly

Beastly

Beastly

Morgonens filmtips är en bra film som heter Beastly, som är en modern variant av skönheten och odjuret. Vi får följa en fåfäng och rik kille som en dag förvandlas till ett monster, och för att bryta förbannelsen så måste han hitta kärleken.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Sucker Punch

Sucker Punch

Sucker Punch

Dagens filmtips blir en riktigt bra film som heter Sucker Punsch och den har Sverige premiär den 8 April. Sucker Punch är en surrealistisk verklighetsvision olik något man har sett tidigare på bio. Vi får följa Baby Doll på en resa in i hennes drömvärld som hon flyr till efter att ha blivit inlåst på ett mentalsjukhus. Ihop med fyra andra patienter så beslutar de sig för att rymma.

Läs mer om filmen samt se trailer…