Beastly


Beastly

Beastly

Morgonens filmtips är en bra film som heter Beastly, som är en modern variant av skönheten och odjuret. Vi får följa en fåfäng och rik kille som en dag förvandlas till ett monster, och för att bryta förbannelsen så måste han hitta kärleken.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Beastly är en underhållande romantisk drama film där vi får följa killen som har allt och baserar allt på sitt utseende. Men en dag går han för långt och det straffar sig med att han får en massa tatueringar och ärr över hela kroppen. Han vet inte längre hur han ska vara då han tidigare alltid har spelat på sitt utseende och pengar. Alex Pettyfer spelar den unga, vackra och rika killen som sen förvandlas till ett ”monster”, ni känner säkert igen han från filmen I Am Number Four. Sen har vi Vanessa Hudgens som spelar den vackra och trevliga tjejen som inte har tillräckligt hög status för att fånga Alexs intresse i början. Vanessa känner ni säkert igen från filmer så som High School Musical och Sucker Punch. Jag tycker att Beastly var riktigt bra, vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3 Monster av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

 1. Sv: Nej jag har inte sett Kronjuvelerna än men jag ska ta och göra det!

  Beastly är btw skit bra! 🙂

 2. Nils johnsson says

  Dynga.

  Hade de gjort honom ful (glasögon och fet och nördig) vore det ju något, mn nu var han bara bad boy tatuerad. Hollywood skräp med stereotyper

 3. Tack för att ni recenserade filmen så att fler i Sverige får upp ögonen för den. Tråkigt nog kommer den som det ser ut nu inte att släppas i Sverige.

 4. Jag det tycker jag, den var väldigt rolig !:D<3

 5. såg filmen tidigare idag & den var riktigt bra !
  5/5 !

 6. Åh jeg synes den filmen var sååå fin, Men så likte jeg veldig godt skjønnheten og udyret når jeg var mindre.

Speak Your Mind

*