Sucker Punch


Sucker Punch

Sucker Punch

Dagens filmtips blir en riktigt bra film som heter Sucker Punsch och den har Sverige premiär den 8 April. Sucker Punch är en surrealistisk verklighetsvision olik något man har sett tidigare på bio. Vi får följa Baby Doll på en resa in i hennes drömvärld som hon flyr till efter att ha blivit inlåst på ett mentalsjukhus. Ihop med fyra andra patienter så beslutar de sig för att rymma.


Filmkritikerna diskuterar Sucker Punch:

Erik: Var och såg en förhandsvisning av Sucker Punch som är gjord av Zack Snyder som även var och besökt salongen för att svara på frågor. Filmen har blivit väldigt hypad och jag tycker att filmen håller vad den lovar och gillar du han tidigare filmer kommer ni även gilla Sucker Punch. Vi får följa med Baby Doll på hennes flyktförsök för den hårda värld som hon befinner sig i. Så samtidigt som hon försöker fly från mentalsjukhuset så flyer hon även från verkligheten. Man kan tro att de ska bli rörigt när filmen rör sig mellan mentalsjukhus, hennes första drömvärld där de är på en bordell till hennes tredje drömvärld som är ett slagfält fyllt med mycket Action. Jag tycker att Zack Snyder lyckas knyta ihop de tre olika världarna och för filmen framåt utan att man bli förvirrad vilket annars kan bli lätt när de hoppas fram och tillbaka från olika världar. Filmen är fylld med en hel del igenkännbara ansikten som förgyller filmen. Det enda som jag tycker hade gjort filmen lite bättre hade varit om den inte hade varit anpassad för åldersgränserna som de har i USA. Skulle jag behöva jämföra den här filmen med några andra filmer så känns det här som en blandning av Kill Bill, Inception och Scott Pilgrim vs the World. Vad tycker ni som har sett filmen? Levde den upp till era förväntningar?

Filmtrailer för filmen Sucker Punch:


Betyg: 4,2 Lobotomeringar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

 1. jamen asså, den verkar ju bara wierd.

 2. svar; Jag hoppas verkligen att den är bra! Jag längtar verkligen!

 3. SKa bli kul att se Sucker Punch 🙂

 4. En riktigt konstig film… Se inte den

 5. Jasså, du gilla den inte.
  Ja smaken är som baken =)

 6. Sucker Punch är suverän!
  Folk som inte gillar den, fattar den helt enkelt inte.
  Man måste se längre än vad som möter ögat, man måste förstå budskapet och använda hjärnan lite när man ser den.

  Har läst massa recensioner av riktigt kassa ”filmkritiker” där det märks tydligt att de inte fattat filmen (hur tusan kan de få jobbet om de inte förstår hur man ska se på en film??)

  Nej, har ni en djupare del i er än det som möter ögat tycker jag definitivt ni ska se den här filmen, för den är fantastisk. Har ni det inte, rekommenderar jag att ni håller er till highschoolfilmer.

 7. Alex Läck says

  Jag förstår att många hyllar den har filmen och att de gör det endast pga upplägget, antingen medvetet eller omedvetet. Jag blev däremot uttråkad ganska snabbt då den är väldigt enformig. Snygga effekter och slampiga kläder räcker bara en kort bit på vägen.
  Någonstans mitt i filmen började jag fundera på om jag verkligen brydde mig om protagonisterna. Efter några olika snabba scenarier där allt slutade olyckligt för Baby Doll insåg jag att hela filmen var bara en samling meningslösa händelser.

Speak Your Mind

*