Martin Wallström

Martin Wallström
Namn: Martin Wallström
Född: 1983-07-07
Övrigt:
Carl Martin Gunnar Wallström Mikéwitz är en svensk skådespelare som är född i Uddevalla. Han utbilda sig på Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet.

Intervju med Martin Wallström inför Stockholm Stories

Här kommer en intervju med Martin Wallström inför filmen Stockholm Stories som har premiär idag.

Stockholm Stories

stockholmstories

Stockholm Stories

Morgonens filmtips är ingen mindre än Stockholm Stories. Här får vi följa Johan en ung kille i storstan som har teorier om hur stadens ljus och mörker samtidigt som han själv lever i skuggan av sin berömde far. Vi har Douglas som är hemligt förälskad i Anna, sen har vi även följa Jessica som skriver ett slumpmässigt brev. Och sist men inte minst Thomas en överpresterande perfektionist.

Läs mer om filmen samt se trailer och hör från skådespelarna varför just du ska se filmen…

Intervju med Martin Wallström

Här kommer en intervju med Martin Wallström inför Snabba Cash – Livet Deluxe

Snabba cash – Livet deluxe

snabba-cash-3

Snabba cash – Livet deluxe

Dagens filmtips är ingen mindre än filmen Snabba Cash Livet Deluxe. Nu får vi följa JW medan har lever på landsflykt fast besluten på att få reda på vad som har hänt med hans försvunna syster. Spåren leder han tillbaka till stockholms undre värld. Samtidigt får vi följa hur Jorge planerar att göra sin sista stöt för att sen kunna dra sig tillbaka.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Ego

ego

Ego

Kvällens filmtips är en svensk film med namnet Ego. Här får vi följa den 25-årige Sebastian som bara bryr sig om yta och utseende. Det enda han gör är festar och raggar och drömmer om en musikkarriär. När allt ser ut som de kommer gå vägen för Sebastian så händer en olycka och han förlorar synen och måste snabbt omvärdera sitt liv.

Läs mer om filmen samt se trailer…

I rymden finns inga känslor

I rymden finns inga känslor

I rymden finns inga känslor

Morgonens filmtips blir I rymden finns inga känslor som tillhöra kategorierna drama film och komedi film. Här får vi följa den 18 årige Simon som bor ihop i en lägenhet med sin bror sam och sams flickvän. Simon har Aspergers syndrom vilket kräver att han lever ett väldigt strikt schema, det är dock väldigt krävande för alla runtom Simon och tillslut blir det för mycket för Sams flickvän som beslutar att lämna dom. De är då Simons jakt börjar efter en ny flickvän åt sin bror.

Läs mer om filmen samt se trailer…