I rymden finns inga känslor


I rymden finns inga känslor

I rymden finns inga känslor

Morgonens filmtips blir I rymden finns inga känslor som tillhöra kategorierna drama film och komedi film. Här får vi följa den 18 årige Simon som bor ihop i en lägenhet med sin bror sam och sams flickvän. Simon har Aspergers syndrom vilket kräver att han lever ett väldigt strikt schema, det är dock väldigt krävande för alla runtom Simon och tillslut blir det för mycket för Sams flickvän som beslutar att lämna dom. De är då Simons jakt börjar efter en ny flickvän åt sin bror.


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: I rymden finns inga känslor är en riktigt bra svensk film, vilket kan förklara varför den va nominerad för Guldbaggen 2011 för bästa film. Bill Skarsgård som spelar Simon och Martin Wallström som spelar Sam fungerar väldigt bra ihop. Även Cecilia Fross som är med i filmen gör en väldigt stark insats i filmen. I rymden finns inga känslor lyckas de blanda drama om komedi riktigt bra med Sams och Simons relation. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3,4 pizzor av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Köp filmen här
SFI

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Sv: ååh tack =)

  2. jag tycker den var bland en av de bästa svenska filmer inom denna kategorin av film i alla fall som jag har sett. jag skrattade jag grät, den var fantastisk, Bill gjorde en skit bra insats, likaså Martin Wallström, som också bidrog till nått fint att titta på under biostunden 😉

  3. Jo, den var bättre än jag trodde att den skulle vara 🙂

Speak Your Mind

*