Jonas Karlsson

Jonas Karlsson
Namn: Jonas Karlsson
Född: 1971-03-11
Övrigt:
Sven Bert Jonas Karlsson är en svensk skådespelare som är född i Salem och uppvuxen i ett arbetar hem på Värmdö. Som tioåring fick han sin första filmroll som ett barnhemsbarn i Rasmus på luffen. Han har även studerat på Södra Latins teaterlinje.

Intervju med Jonas Karlsson

Här kommer våran intervju med den Jonas Karlsson för filmen Hallonbåtsflyktingen.

Hallonbåtsflyktingen

hallonbatsflyktingen

Hallonbåtsflyktingen

Morgonens filmtips är en rolig och bra film nämligen Hallonbåtsflyktingen. Här får vi träffa Mikko Virtanen som hatar allt som är finskt. Han har sedan barnsben velat lämna finland för att testa på svenssonlivet. På en Finlandsfäljar träffar Mikko den svenske psykologen Mikael som har tröttnat på den svenska lagomheten och de båda kommer överens om att Mikko för ta över Mikaels identitet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Jonas Karlsson inför Stockholm Stories

Här kommer en intervju med Jonas Karlsson inför filmen Stockholm Stories som har premiär på Fredag.

Stockholm Stories

stockholmstories

Stockholm Stories

Morgonens filmtips är ingen mindre än Stockholm Stories. Här får vi följa Johan en ung kille i storstan som har teorier om hur stadens ljus och mörker samtidigt som han själv lever i skuggan av sin berömde far. Vi har Douglas som är hemligt förälskad i Anna, sen har vi även följa Jessica som skriver ett slumpmässigt brev. Och sist men inte minst Thomas en överpresterande perfektionist.

Läs mer om filmen samt se trailer och hör från skådespelarna varför just du ska se filmen…

Intervju med Jonas Karlsson


Här kommer en intervju med Jonas Karlsson inför filmen Cockpit som snart har svensk premiär.

Cockpit

Cockpit

Cockpit

Ett av fredagens filmtips är filmen Cockpit som är lite som en svensk Mrs. Doubtfire. Här får vi följa Piloten Valle som inte bara förlorar sin fru, han förlorar även sitt jobb och bostad. Han börjar bli desperat på att få ett jobb och den enda lösningen han ser är att klä sig som en kvinna och försöka kvoteras in.

Läs mer om filmen samt se trailer…

30:e November

30:e november

30:e November

30:e November är en svensk film med en touch av Romeo och Julia över sig. Filmen utspelar sig om Adam som hänger med sina rasistika vänner. Dock blir han förälskad i en invandrar flicka vid namn Julia och vi får följa det invecklade och spännande historien.
[Read more…]

Sökarna

SökarnaSökarna

Sökarna är en svensk film från 1993 som handlar om ett gäng ungdomar. Vi får följa Jocke, Gurra, Andy och Ray i deras uppväxt i Stockholm. De hamnar snabbt i trubbel och de kommer snabbt in i den kriminella världen där det börjar med småbrott och snabbt utvecklas det till allt grövre och grövre brott. Liam Norberg som spelar Jocke i filmen åkte fast för rånet mot Gotabanken i göteborg 1990 där han kom över 930miljoner kr men han häktades först 3 år senare.
[Read more…]