Liam Norberg

Liam Norberg
Namn: Liam Norberg
Född: 1969-12-30
Övrigt:

Magnus Liam Norberg föddes Lars Magnus Norberg i Vantör i Stockholm. Han är en författare och skådespelare. Liam deltog i ett av Sveriges största värdetransportrån och tre år efter det så slog han igenom som skådespelare i filmen Sökarna. Liam har varit svensk och nordisk mästare i taekwondo.

Under Ytan

Under Ytan

Under Ytan

Vi får följa Sandra som lever ett liv fullt av knark, vi får se hur hon handskas med sin familj och vardagen. Under dagarna hänger hon med sin knarkar kompis Roffe och det ända dom gör är att försöka fixa pengar och knark. En dag inser dock Sandra att hon faktiskt behöver hjälp och vi får följa hennes kamp.
[Read more…]

Sökarna

SökarnaSökarna

Sökarna är en svensk film från 1993 som handlar om ett gäng ungdomar. Vi får följa Jocke, Gurra, Andy och Ray i deras uppväxt i Stockholm. De hamnar snabbt i trubbel och de kommer snabbt in i den kriminella världen där det börjar med småbrott och snabbt utvecklas det till allt grövre och grövre brott. Liam Norberg som spelar Jocke i filmen åkte fast för rånet mot Gotabanken i göteborg 1990 där han kom över 930miljoner kr men han häktades först 3 år senare.
[Read more…]