Intervju med Josephine Bornebusch

Här kommer våran intervju med den trevliga Josephine Bornebusch inför filmen Hallonbåtsflyktingen som har premiär på Fredag.

Hallonbåtsflyktingen

hallonbatsflyktingen

Hallonbåtsflyktingen

Morgonens filmtips är en rolig och bra film nämligen Hallonbåtsflyktingen. Här får vi träffa Mikko Virtanen som hatar allt som är finskt. Han har sedan barnsben velat lämna finland för att testa på svenssonlivet. På en Finlandsfäljar träffar Mikko den svenske psykologen Mikael som har tröttnat på den svenska lagomheten och de båda kommer överens om att Mikko för ta över Mikaels identitet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Den som söker

den-som-soker

Den som söker

Dagens filmtips är den svenska filmen Den som söker av Johan Lundh. Vi får följa Tuva som upptäcker efter sina föräldrars död att hon är adopterad. I sin besvikelse på omgivningen ger hon sig iväg för att leta rätt på sina riktiga föräldrar. Letandet tar henne till en liten ort på landet som hon tar med sin dotter till i jakt på sina riktiga föräldrar.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Små citroner gula

sma-citroner-gula

Små citroner gula

Morgonens filmtips är ingen mindre än en bra film vid namn Små citroner gula. Här får vi följa Agnes som älskar mat i alla dess former. Hon har ett bra jobb, en pojkvän och en bästa vän som alltid ställer upp för henne. Men så en dag förändras allt för Agnes då hon förlorar jobbet och blir dumpad av sin pojkvän. Hur kommer hennes liv att vända nu?

Läs mer om filmen samt se trailer…