Dan Ekborg

Dan Ekborg
Namn: Dan Ekborg
Född: 1955-11-23
Övrigt:

Dan Peder Clemens Ekborg är en svensk skådespelare som är född i Stockholm. Dan Ekborg har studerat på Calle Flygare Teaterskola under åren 1972-1974 och Teaterhögskolan i Stockholm 1976-1979. Han fick sitt stora genombrott på teatern. Men många minns han nog från filmen Tomten är far till alla barn.

Små citroner gula

sma-citroner-gula

Små citroner gula

Morgonens filmtips är ingen mindre än en bra film vid namn Små citroner gula. Här får vi följa Agnes som älskar mat i alla dess former. Hon har ett bra jobb, en pojkvän och en bästa vän som alltid ställer upp för henne. Men så en dag förändras allt för Agnes då hon förlorar jobbet och blir dumpad av sin pojkvän. Hur kommer hennes liv att vända nu?

Läs mer om filmen samt se trailer…

Tomten är far till alla barnen

Tomten är far till alla Barnen

Dagens filmtips tillhör kategorin bra filmer, och det är Tomten är far till alla barnen. Här får vi följa Janne som ihop med sin tjej Sara ska fira jul. Det som skiljer dom åt från andra par är att dom ska fira jul ihop med alla Saras barns pappor som alla har nya respektive. Det tillsammans med en nubbe eller två för mycket vid julbordet ger oss en underhållande historia.

Läs mer om filmen samt se ett klipp från filmen…

Intervju med Dan Ekborg

Intervju med Dan Ekborg

Här kommer en intervju i två delar med Dan Ekborg inför filmen En enkel till Antibes

Del 1:

 

Del 2:

 

Kolla även in de andra intervjuerna med skådespelarna och regissören för filmen En enkel till Antinbes här:

Intervju med Malin Morgan

Intervju med Richard Hobert

Intervju med Sven-Bertil Taube

En enkel till Antibes

En Enkel till Antibes

En enkel till Antibes

Dagens filmtips blir filmen En enkel till Antibes som är en svensk drama film. I filmen får vi följa George som har tröttnat på att sin städerska hela tiden stjäl hans saker samt att hans vuxna barn försöker sälja hans hus bakom hans rygg bara för det behöver pengar. Men det blir ändå George som får det sista skrattet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Sommaren Med Göran – En Midsommarnattskomedi

Sommaren Med Göran – En Midsommarnattskomedi

Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen. Alla ska dessutom till Doddes midsommarfest på hans lyxiga sommarställe på västkusten. Alla utom Göran. Görans kompis Alex är förstås bjuden men måste vakta sin flickväns nakenhund Tingeling under midsommarhelgen. Efter litet övertalning seglar i alla fall Göran, Alex och Tingeling ut i skärgården mot Doddes sommarställe och detta leder självklart till en riktigt våt midsommarafton.
[Read more…]