En enkel till Antibes


En Enkel till Antibes

En enkel till Antibes

Dagens filmtips blir filmen En enkel till Antibes som är en svensk drama film. I filmen får vi följa George som har tröttnat på att sin städerska hela tiden stjäl hans saker samt att hans vuxna barn försöker sälja hans hus bakom hans rygg bara för det behöver pengar. Men det blir ändå George som får det sista skrattet.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: En enkel till Antibes var en rätt så underhållande svensk film där vi får följa Sven-Bertil Taube i rollen som George som är en något på åren gamla pappan till två barn som försöker lura han. Barnen i filmen spelas av Dan Ekborg och Malin Morgan. Det är en rätt så händelsefull resa som vi får följa med på då George har bestämt sig för att ta en enkel biljett till Antibes i sin jakt på kärleken. På resan träffar han Tony som spelas av Torkel Petersson som är en lite alltiallo och kan lösa de mesta problemen. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3,5 av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

 1. Hans Callergård says

  Hej! Vi såg igår kväll den roande och tänkvärda filmen En enkel till Antibes. Sven Bertil Taube kan verkligen tala så man hör. Även hans stjälande hemhjälp talade tydligt. Så nu är det bevisat, det är inte fel på vår hörsel utan på ljudet i de flesta filmer med sluddrande, mumlande, skådespelare. Vi är lite över 70 båda två och klarar nyheter och väder utmärkt. Men i övrigt är det illa ställt med att höra vad de säger, exempelvis i Vem vet mest där svaren mumlas fram och R. O. inte alltid upprepar tydligt.

  Så alla heder till Sven Bertil som både kan agera och tala tydligt.
  Framför detta till Sven Bertil och hemhjälpen Rebecca Ferguson.
  God Jul
  Hans och Inger Callergård i Älvsjö

Trackbacks

 1. […] väg mot Topshop-eventet hittade jag biobiljetter i min väska. Förhandsvisning av Svenska komedin ”En enkel till Antibes” med Sven-Bertil Taube. Samma kväll, samma tid. Jag styrde direkt mot SF Vällingby och valde bio […]

Speak Your Mind

*