Sven-Bertil Taube

Adam Brody
Namn: Sven-Bertil Taube
Född: 1934-11-24
Övrigt:

Sven-Bertil Grunnar Evert Taube är hans fullständiga namn. Han är både en skådespelare och en sångare som. Han föddes till Astri Taube och Evert Taube. Sven-Bertil Taube har varit nominerad för guldbaggen flera gången men har vunnit den två gånger för sina roller i filmerna En enkel till Antibes och Händerna.

Intervju med Sven-Bertil Taube

Intervju med Sven-Bertil Taube

Här kommer en intervju med Sven-Bertil Taube inför filmen En enkel till antibes

 

En enkel till Antibes

En Enkel till Antibes

En enkel till Antibes

Dagens filmtips blir filmen En enkel till Antibes som är en svensk drama film. I filmen får vi följa George som har tröttnat på att sin städerska hela tiden stjäl hans saker samt att hans vuxna barn försöker sälja hans hus bakom hans rygg bara för det behöver pengar. Men det blir ändå George som får det sista skrattet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Män som hatar kvinnor

Män som hatar kvinnor

Mikael Blomkvist är en journalist som skriver för tidsskriften Millenium. Blomkvist döms till fängelse efter att ha publicerat felaktiga uppgifter i en artikel. Efter att ha tjänat sitt straff blir Blomkvist kontaktad av den rike Henik Vanger för att utreda ett 40 år gammalt försvinnande av hans brorsdotter Harriet Vanger. Han tar fallet men det finns personer i omgivningen som inte tycker om denna uppmärksamhet i fallet. Han får hjälp från oväntat håll då Lisbet Salander kontaktar honom…
[Read more…]