Peter Magnusson

Peter Magnusson
Namn: Peter Magnusson
Född: 1974-12-09
Övrigt:

Peter Magnusson är född och uppvuxen i Stockholm. Han är komiker, skådespelare, programledare och manusförfattare. Peter Magnusson studerade film i Los Angeles och London i Fyra år. Första gången han var med i tv var med humorprogrammet Pyjamas. Han har skrivit manus till filmer som Sommaren med Göran, En gång i Phuket, Tillbaka till bromma.

I nöd eller lust

nodellerlust

I nöd eller lust

Morgonens filmtips är en rolig men lite mörk svensk komedi. Där större delen av filmen utspelar sig på och under ett bröllop. Men allt är inte så perfekt som många gärna vill att det ska vara under ett bröllop.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Peter Magnusson inför 10 000 Timmar

Nu på fredag går filmen 10 000 timmar upp på bio. I den filmen så spelar Peter Magnusson huvudrollen som Eric, här får ni se vår intervju med Peter Magnusson inför filmen.

Intervju med Peter Magnusson:

Peter Magnusson Youtube tips:

10 000 Timmar

10000-timmar-230x325

10 000 Timmar

Eftermiddagens filmtips är ingen mindre än den svenska filmen 10 000 Timmar. Där vi får följa Eric som är en helt vanlig medelsvensson som en vacker dag tillslut vinner på lotto och bestämmer sig för att förverkliga sin dröm. Han tänker blir fotbollsproffs.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Peter Magnusson inför Tillbaka till Bromma

Här kommer en intervju med Peter Magnusson inför filmen Tillbaka till Bromma som går upp på bio den 19:e Februari.

Tillbaka till Bromma

tillbakatillbromma

Tillbaka till Bromma

Kvällens filmtips är den svenska komedin Tillbaka till Bromma. En dokumentärfilmare vid namn Martin följer Anders, Kennet och Steven som är tre killar som alla gick i samma klass på Bromma gymnasium 1994. Idag är de 38 år och bor alla kvar i Bromma men de är i helt olika skeden av livet och Martin tar vid sin dokumentärfilm igen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Peter Magnusson inför En gång i Phuket

En kort intervju med Peter Magnusson inför den svenska filmen En gång i Phuket där han spelar huvudrollen.

En gång i Phuket

En gång i Phuket

En gång i Phuket

Dagens filmtips är den svenska filmen En gång i Phuket, där vi får följa Sven som tröttnar på sitt liv i den gråa vardagen hemma i Sverige så han beslutar sig för att ta sitt pick å pack och flytta till Thailand för att skriva sin mansbok. Väl i Thailand springer han på den levnadsglada Gitte och äventyraren George.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Sommaren Med Göran – En Midsommarnattskomedi

Sommaren Med Göran – En Midsommarnattskomedi

Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen. Alla ska dessutom till Doddes midsommarfest på hans lyxiga sommarställe på västkusten. Alla utom Göran. Görans kompis Alex är förstås bjuden men måste vakta sin flickväns nakenhund Tingeling under midsommarhelgen. Efter litet övertalning seglar i alla fall Göran, Alex och Tingeling ut i skärgården mot Doddes sommarställe och detta leder självklart till en riktigt våt midsommarafton.
[Read more…]