Micke & Veronica

micke-veronica

Micke & Veronica

Kvällens filmtips är Micke och Veronica där vi får följa Micke och Veronica som båda är i 40 års åldern och nykära. Det försöker få ihop livet med barn och ex partners, men då de båda kommer från olika bakgrund så blir vissa möten en ordentligt klasskrock.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med David Hellenius inför En gång i Phuket

En intervju med David Hellenius inför filmen En gång i Phuket

Här har ni del 1 av intervjun::

Här har ni del 2 av intervjun:

En gång i Phuket

En gång i Phuket

En gång i Phuket

Dagens filmtips är den svenska filmen En gång i Phuket, där vi får följa Sven som tröttnar på sitt liv i den gråa vardagen hemma i Sverige så han beslutar sig för att ta sitt pick å pack och flytta till Thailand för att skriva sin mansbok. Väl i Thailand springer han på den levnadsglada Gitte och äventyraren George.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Sommaren Med Göran – En Midsommarnattskomedi

Sommaren Med Göran – En Midsommarnattskomedi

Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen. Alla ska dessutom till Doddes midsommarfest på hans lyxiga sommarställe på västkusten. Alla utom Göran. Görans kompis Alex är förstås bjuden men måste vakta sin flickväns nakenhund Tingeling under midsommarhelgen. Efter litet övertalning seglar i alla fall Göran, Alex och Tingeling ut i skärgården mot Doddes sommarställe och detta leder självklart till en riktigt våt midsommarafton.
[Read more…]