Moa Gammel

Moa Gammel
Namn: Moa Gammel
Född: 1980-10-06
Övrigt:
Moa Tuva Amanda Gammel är född i Stockholm och är en svensk Skådespelare. Hon började väldigt tidigt att jobba inom både tv och film. Hon började jobba med tv men på senare tiden har hon gått över till att göra mer film.

Intervju med Moa Gammel inför filmen Hemma

Här kommer vår intervju med Moa Gammel som vi gjorde idag, inför filmen Hemma där Moa spelar huvudrollen.

Hemma

Hemma_sv_web

Hemma

Morgonens filmtips är filmen Hemma. Här får vi följa Lou som lever i storstan tillsammans med sin mamma. En dag får hon en chock när hon får reda på att hennes morföräldrar alltid varit i livet men att hennes morfar just gått bort. Då bestämmer sig Lou för att flytta in hos sin mormor Frida.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Moa Gammel

Här är vår intervju med Moa Gammel inför filmen Tommy där Moa spelar huvudrollen. Här får ni svar på massa frågor samt veta varför just Moa tycker ni ska se filmen.

Tommy

Tommy

Tommy

Morgonens filmtips är den svenska filmen Tommy. Här får vi följa Estelle Svensson som precis landar på Arlanda efter att ett år tidigare ha flytt Sverige med sin man Tommy och deras dotter. Dom behövde fly efter att Tommy genomfört ett av de största rånen i svensk kriminalhistoria och nu är Estelle hemma igen för att hämta Tommys del av bytet.

Läs mer om filmen samt se trailer och hör från skådespelarna varför just du ska se filmen…

Intervju med Moa Gammel och Kristina Kjellin

Här kommer en intervju med Moa Gammel och Kristina Kjellin inför filmen Kärlek Deluxe. Där Moa spelar Selma Trastell och Kristina är regissör för filmen.

Moa Gammel:

Kristina Kjellin:

Kärlek Deluxe

karlek_deluxe

Kärlek Deluxe

Dagens filmtips är den svenska filmen Kärlek Deluxe. Här får vi följa Selma Trastell som är känd författare. Hennes böcker hamnar på topplistorna och säljs som smör men sågas av kritikerna, så Selma är inte nöjd. Istället vill hon försöka ta sig in i finkulturens salonger och bli en ”riktig” författare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Sommaren Med Göran – En Midsommarnattskomedi

Sommaren Med Göran – En Midsommarnattskomedi

Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen. Alla ska dessutom till Doddes midsommarfest på hans lyxiga sommarställe på västkusten. Alla utom Göran. Görans kompis Alex är förstås bjuden men måste vakta sin flickväns nakenhund Tingeling under midsommarhelgen. Efter litet övertalning seglar i alla fall Göran, Alex och Tingeling ut i skärgården mot Doddes sommarställe och detta leder självklart till en riktigt våt midsommarafton.
[Read more…]