Malin Buska

Malin Buska
Namn: Malin Buska
Född: 1984-03-15
Övrigt:
Malin Kristina Buska är en svensk skådespelare som är född i Övertorneå. Hon gick i gymnasiet i Luleå och tog examen vid teaterhögskolan i Malmö. Hon har varit med i flera teateruppsättningar innan hon började göra långfilm.

Flugparken

flugparken

Flugparken

Kvällens filmtips är den svenska dramat Flugparken av Jens Östberg. Här får vi följa Kristian som är en misslyckad alfahanne präglad av omklädningsrummets härskartekniker som på ytan verkar snäll och mjuk. En kväll försvinner hans bästa vän Alex och efter det är ingenting sig likt igen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Kärlek Deluxe

karlek_deluxe

Kärlek Deluxe

Dagens filmtips är den svenska filmen Kärlek Deluxe. Här får vi följa Selma Trastell som är känd författare. Hennes böcker hamnar på topplistorna och säljs som smör men sågas av kritikerna, så Selma är inte nöjd. Istället vill hon försöka ta sig in i finkulturens salonger och bli en ”riktig” författare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Malin Buska inför Snabba Cash – Livet Deluxe

Här kommer en intervju med Malin Buska inför filmen Snabba Cash – Livet Deluxe

Snabba cash – Livet deluxe

snabba-cash-3

Snabba cash – Livet deluxe

Dagens filmtips är ingen mindre än filmen Snabba Cash Livet Deluxe. Nu får vi följa JW medan har lever på landsflykt fast besluten på att få reda på vad som har hänt med hans försvunna syster. Spåren leder han tillbaka till stockholms undre värld. Samtidigt får vi följa hur Jorge planerar att göra sin sista stöt för att sen kunna dra sig tillbaka.

Läs mer om filmen samt se trailer…