Dejan Cukic

Dejan Cukic
Namn: Dejan Cukic
Född: 1966-11-25
Övrigt:
Dejan Cukic är född i Berane Montenegro i forna Jugoslavien. Han är en dansk skådespelare som är uppväxt i Danmark. Han kom till Danmark när han var 11 år och har haft flera roller på teatern. Han har är även den danska rösten till Obelix i filmen Asterix och vikingarna.

Intervju med Madeleine Martin och Dejan Cukic

Här kommer en intervju ihop med den charmerande Madeleine Martin och den trevliga dansken Dejan Cuckic inför Snabba Cash – Livet Deluxe

Madeleine Martin:

Dejan Cukic:

Snabba cash – Livet deluxe

snabba-cash-3

Snabba cash – Livet deluxe

Dagens filmtips är ingen mindre än filmen Snabba Cash Livet Deluxe. Nu får vi följa JW medan har lever på landsflykt fast besluten på att få reda på vad som har hänt med hans försvunna syster. Spåren leder han tillbaka till stockholms undre värld. Samtidigt får vi följa hur Jorge planerar att göra sin sista stöt för att sen kunna dra sig tillbaka.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Snabba Cash

Snabba Cash

Morgonens filmtips är Snabba Cash där vi får följa Johan ”JW” Westlund som spelas av Joel Kinnaman lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Joel som håller på att spela in en ny film har nu fått filminspelningarna stoppade pga av brandröken i Ryssland skriver dn,svd,ex,ab .
[Read more…]