Daniel Espinosa

Daniel Espinosa
Namn: Daniel Espinosa
Född: 1977-03-23
Övrigt:
Jorge Daniel Espinosa är en svensk regissör. Han pluggade på Den Danske Filmskole i Köpenhamn. Han har blandannat regiserat Babylonsjukan, Snabba Cash och Safe House m.m..

Intervju med Daniel Espinosa

Här har ni en intervju med Daniel Espinosa som har regisserat filmer så som Safe House och Snabba Cash m.m.

Safe House

Safe House

Safe House

Tisdagens filmtips är filmen Safe House av regissören Daniel Espinosa. Filmen har biopremiär den 15:e Februari i Sverige. Här får vi följa CIA-agenten Matt Westom som arbetar i ett Safe House för CIA. Vanligtvis är hans dagar långtråkiga och består mest av att vakta ett tomt hus, tills dagen då Tobin Frost en ökänd förrädare tas till huset för förhör. Under förhöret så blir huset attackerat och Matt tvingas fly ihop med Tobin som han nu är ansvarig för.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Snabba Cash

Snabba Cash

Morgonens filmtips är Snabba Cash där vi får följa Johan ”JW” Westlund som spelas av Joel Kinnaman lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Joel som håller på att spela in en ny film har nu fått filminspelningarna stoppade pga av brandröken i Ryssland skriver dn,svd,ex,ab .
[Read more…]