Snabba Cash


Snabba Cash

Morgonens filmtips är Snabba Cash där vi får följa Johan ”JW” Westlund som spelas av Joel Kinnaman lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Joel som håller på att spela in en ny film har nu fått filminspelningarna stoppade pga av brandröken i Ryssland skriver dn,svd,ex,ab .

Filmkritikerna diskuterar:


Zeroc: Jag tyckte filmen va så där, vet att många som läst boken säger att dom gillar boken mer. Men jag är inte mycket för å läsa böcker. Joel gör ett helt ok jobb i den här filmen men jag gillar han nog mer i sina tidigare filmer där han också spelar kriminell. Får se hur hans kommande filmer kommer att bli, får hålla tummarna att de är bättre filmer än den här i alla fall. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 2,2 knappar av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Köp filmen här

Och rolllistan hittar ni HÄR

Related Posts with Thumbnails

Comments

 1. har nt sett den än,men den verkar vara bra 🙂

 2. ah den såg jag,riktigt bra! 😀

 3. Sv: Tack 🙂 Den kanske man skulle kolla in 😉

 4. Sv: Inga problem 🙂

 5. Jag har tyvärr tröttnat helt på svensk film eftersom jag upplever att det är alltid är samma skådespelare som alltid spelar samma typ av roller. Det har dock gjorts några riktigt bra svenska filmer, Bröderna Karlsson är inte en av dem men den är klart sevärd. Btw så suger snabba cash stenhårt, alla säger att boken är så mycket bättre och så är det säkert, det brukar vara så.

 6. Har faktiskt inte sett den, men har hört att den ska vara jävligt bra. Ska ses! 🙂

 7. sv. så lite så 🙂

 8. sv: jag trodde också att jag var den ända. alla tror att den är dålig, men när jag säger att den är bra så tror ingen på mig..

 9. oh en filmblogg, de gillas!!
  Snabba cash är bra 😀

Speak Your Mind

*