Madeleine Martin

Madeleine Martin
Namn: Madeleine Martin
Född: 1991-08-20
Övrigt:
Madeleine Minou Martin är född i Göteborg och är en svensk skådespelare. Hon spelade rollen som Cleo i serien Riverside. Efter det har hon varit med i kortfilmer innan hon fick rollen som Nadja i Snabba Cash filmerna.

Intervju med Madeleine Martin och Dejan Cukic

Här kommer en intervju ihop med den charmerande Madeleine Martin och den trevliga dansken Dejan Cuckic inför Snabba Cash – Livet Deluxe

Madeleine Martin:

Dejan Cukic:

Snabba cash – Livet deluxe

snabba-cash-3

Snabba cash – Livet deluxe

Dagens filmtips är ingen mindre än filmen Snabba Cash Livet Deluxe. Nu får vi följa JW medan har lever på landsflykt fast besluten på att få reda på vad som har hänt med hans försvunna syster. Spåren leder han tillbaka till stockholms undre värld. Samtidigt får vi följa hur Jorge planerar att göra sin sista stöt för att sen kunna dra sig tillbaka.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Fares Fares, Matias Varela, Dragomir Mrsic & Madeleine Martin

Här kommer en intervju med Fares Fares, Matias Varela, Dragomir Mrsic & Madeleine Martin inför filmen Snabba Cash 2, det blev en lång intervju så den är delade i 4 delar.

Del 1 av 4

Del 2 av 4

Del 3 av 4

Del 4 av 4

Snabba Cash 2

Snabba Cash 2

Snabba Cash 2

Dagens filmtips är den svenska filmen Snabba Cash 2. Där vi åter får följa JW som denna gången börjar filmen med att sitta i fängelse. Efter sin jakt på snabba pengar får JW nu betala priset, men JW har en plan hur han ska fixa så att allt blir bra igen så att han kommer på rätt sida av lagen. Men är det verkligen så lätt?

Läs mer om filmen samt se trailer…