Livvakterna

Livvakterna

Livvakterna

Dagens filmtips är den svenska filmen Livvakterna av Anders Nilsson. Nu får vi åter följa Johan Falk och efter att han skakade om polisen i filmen Noll tolerans så har han fått ett skrivbordsjobb som inte direkt passar hans personlighet. Men en dag behöver en gammal vän till Johan hjälp efter att ha gjort affärer i Estland, han behöver Johans skydd.

Läs mer om filmen…

The Hunt

The Hunt

The Hunt

Dagens filmtips är en film ni tyvärr kommer få vänta ett tag för att se. Det är filmen The Hunt eller Jagten som den heter på Danska. Den utspelar sig i ett litet danskt samhälle. Där får vi träffa 40 åriga Lucas och hans vänner. Efter en tuff skilsmässa börjar han äntligen får ordning på sitt liv igen. Han har hittat ett jobb som dagisfröken och det ser även ut som att han har fått en flickvän samt att hans son ska börja bo hos honom igen. Men en lögn får allt att rasa samman, flickvännen försvinner och vännerna sviker Lucas när lögnen blir till sanning för alla i samhället.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Sommaren Med Göran – En Midsommarnattskomedi

Sommaren Med Göran – En Midsommarnattskomedi

Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen. Alla ska dessutom till Doddes midsommarfest på hans lyxiga sommarställe på västkusten. Alla utom Göran. Görans kompis Alex är förstås bjuden men måste vakta sin flickväns nakenhund Tingeling under midsommarhelgen. Efter litet övertalning seglar i alla fall Göran, Alex och Tingeling ut i skärgården mot Doddes sommarställe och detta leder självklart till en riktigt våt midsommarafton.
[Read more…]