The Salvation

the-salvation-poster

The Salvation

Ett av dagens filmtips är The Salvation, filmen går upp på bio imorgon. Här får vi följa Jon som återförenas med sin fru och lilla son som anländer åtta år senare till USA. Jon´s bästa vän är Peter som även känner Jon´s fru Marie.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Hunt

The Hunt

The Hunt

Dagens filmtips är en film ni tyvärr kommer få vänta ett tag för att se. Det är filmen The Hunt eller Jagten som den heter på Danska. Den utspelar sig i ett litet danskt samhälle. Där får vi träffa 40 åriga Lucas och hans vänner. Efter en tuff skilsmässa börjar han äntligen får ordning på sitt liv igen. Han har hittat ett jobb som dagisfröken och det ser även ut som att han har fått en flickvän samt att hans son ska börja bo hos honom igen. Men en lögn får allt att rasa samman, flickvännen försvinner och vännerna sviker Lucas när lögnen blir till sanning för alla i samhället.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Valhalla Rising

Valhalla Rising

Valhalla Rising

I flera år, har En Öga, en stum krigare med övernaturlig styrka, hållits fången av den nordiska hövdingen Barde. Med hjälp av Are, en pojke slav dödar En Öga hans fångvakter och tillsammans flyr dom ihop och påbörjar sin resa in i mörkrets hjärta.
[Read more…]