Tomten är far till alla barnen

Tomten är far till alla Barnen

Dagens filmtips tillhör kategorin bra filmer, och det är Tomten är far till alla barnen. Här får vi följa Janne som ihop med sin tjej Sara ska fira jul. Det som skiljer dom åt från andra par är att dom ska fira jul ihop med alla Saras barns pappor som alla har nya respektive. Det tillsammans med en nubbe eller två för mycket vid julbordet ger oss en underhållande historia.

Läs mer om filmen samt se ett klipp från filmen…

Inte ens det förflutna

Inte ens det förflutna

Dagens filmtips är en bra film som heter Inte ens det förflutna. Här får vi följa Maria Wern som blir förföljd och hotad av någon okänd person. Hon blir ombedd av att ta lite ledigt från polisen medan de försöker hitta den skyldiga och då passar Maria på att åka på en återträff på en enslig gotländsk ö. Problemet är bara att personen har följt efter Maria till ön.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Mörkt Vatten

Mörkt Vatten

Mörkt Vatten

Kvällens filmtips är den svenska thriller dramat Mört Vatten som går upp på bio den 13 Juni. Vi får följa Daniel som är ung fastighetsmäklare och som siktar på att fixa partnerskap i firman snart. Bara en sak kan stå i hans väg och det är romansen han har ihop med Marie som är chefens fru. Tillsammans ger de sig ut på en romantisk weekend till ett öde hus i skärgården som Daniel sak sälja. Ett problem som dyker upp är George, en polsk arbetare som inte riktigt är klar med allt som ska göras med huset innan det ska säljas efter helgen. Stämningen byts snabbt ut från romantisk och trevlig till lite smått obehaglig.

Läs mer om filmen samt se trailer…