Rafael Edholm

Rafael Edholm
Namn: Rafael Edholm
Född: 1966-05-08
Övrigt:
John Rafael Edholm är född och uppvuxen i Stockholm. Han är en svensk skådespelare, manusförfattare och regissör. Tidigare i livet var han fotomodell i New York, och redan vid 17 års ålder så gjorde han sin scendebut som en statist i Ingmar Bergmans dramatenuppsättning av Kung Lear.

Guldbaggen 2013: Bilder från efterfesten


Precis som förra året så var det en underbar fest efter att årets guldbaggar delats ut och det var Petré som höll i det som vanligt och det var minst lika bra som tidigare år. Festen hölls på Berns och höll på till tidig morgon, nedan finner ni bilder från kvällen.

Bilder från festen:

Intervju med Rafael Edholm


Här kommer en intervju med Rafael Edholm, mannen bakom den svenska filmen Mörkt Vatten som har svensk bio premiär snart.

Mörkt Vatten

Mörkt Vatten

Mörkt Vatten

Kvällens filmtips är den svenska thriller dramat Mört Vatten som går upp på bio den 13 Juni. Vi får följa Daniel som är ung fastighetsmäklare och som siktar på att fixa partnerskap i firman snart. Bara en sak kan stå i hans väg och det är romansen han har ihop med Marie som är chefens fru. Tillsammans ger de sig ut på en romantisk weekend till ett öde hus i skärgården som Daniel sak sälja. Ett problem som dyker upp är George, en polsk arbetare som inte riktigt är klar med allt som ska göras med huset innan det ska säljas efter helgen. Stämningen byts snabbt ut från romantisk och trevlig till lite smått obehaglig.

Läs mer om filmen samt se trailer…