Hallonbåtsflyktingen

hallonbatsflyktingen

Hallonbåtsflyktingen

Morgonens filmtips är en rolig och bra film nämligen Hallonbåtsflyktingen. Här får vi träffa Mikko Virtanen som hatar allt som är finskt. Han har sedan barnsben velat lämna finland för att testa på svenssonlivet. På en Finlandsfäljar träffar Mikko den svenske psykologen Mikael som har tröttnat på den svenska lagomheten och de båda kommer överens om att Mikko för ta över Mikaels identitet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Inte ens det förflutna

Inte ens det förflutna

Dagens filmtips är en bra film som heter Inte ens det förflutna. Här får vi följa Maria Wern som blir förföljd och hotad av någon okänd person. Hon blir ombedd av att ta lite ledigt från polisen medan de försöker hitta den skyldiga och då passar Maria på att åka på en återträff på en enslig gotländsk ö. Problemet är bara att personen har följt efter Maria till ön.

Läs mer om filmen samt se trailer…

30:e November

30:e november

30:e November

30:e November är en svensk film med en touch av Romeo och Julia över sig. Filmen utspelar sig om Adam som hänger med sina rasistika vänner. Dock blir han förälskad i en invandrar flicka vid namn Julia och vi får följa det invecklade och spännande historien.
[Read more…]