Richard Ulfsäter

Richard Ulfsäter
Namn: Richard Ulfsäter
Född: 1974-09-01
Övrigt:
Richard Claes Erik Ulfsäter är född och uppvuxen i Helsingborg. Han är en Svensk skådespelar som har bott i England i 15 år. I Sverige är det många som känner igen han från Playa del Sol samt Fjällbackamorden samt En fiende att dö för.

Intervju med Richard Ulfsäter och Per Hanefjord

Här kommer en intervju Richard Ulfsäter och Per Hanefjord inför filmen Tyskungen

Del 1:

Del 2:

Richard Ulfsäter:

Per Hanefjord:

Tyskungen

tyskungen

Tyskungen

Kvällens filmtips är den Svenska filmen Tyskungen som är baserad på Camilla Läckbergs bok med samma namn. Den framgångsrika författarinnan Erica Falcks föräldrar omkommer i en våldsam bilolycka. Men några månader senare blir Erica uppsökt av en man som påstår att han är hennes halvbror och att de har samma mamma.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Små citroner gula

sma-citroner-gula

Små citroner gula

Morgonens filmtips är ingen mindre än en bra film vid namn Små citroner gula. Här får vi följa Agnes som älskar mat i alla dess former. Hon har ett bra jobb, en pojkvän och en bästa vän som alltid ställer upp för henne. Men så en dag förändras allt för Agnes då hon förlorar jobbet och blir dumpad av sin pojkvän. Hur kommer hennes liv att vända nu?

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Richard Ulfsäter

Här har ni en intervju med Richard Ulfsäter som är med i filmen En fiende att dö för

En fiende att dö för

En fiende att dö för

En fiende att dö för

Dagens filmtips blir Peter Dalles film En fiende att dö för. Filmen handlar om ett gäng forskare som beslutar sig för att bevisa Pangeateorin att vi alla kommer från ett och samma ställe. De beger sig till Svalbard för att bevisa sin teori och det hela leds av en tysk geolog vid namn Friedrich och hans assistent Leni. Med på resan finns även två brittiska forskare och en svensk vid namnet Gistav de Geer. Utöver forskarna så följer även en norsk kapten med och båten har en rysk besättning. Politiska spänningarna ökar då dom närmar sig ett världskrig och när kriget bryter ut så tvingas det att välja sin sida.

Läs mer om filmen samt se trailer…