Cecilia Frode

Cecilia Frode
Namn: Cecilia Frode
Född: 1970-08-14
Övrigt:
Pia Ingela Cecilia Frode är född i Linköping och är en svenskskådespelare. Hon studerade teaterlinjen på gymnasiet och efter det på Skara Skolscen, hon har även en examen från Teaterhögskolan i Malmö. Hon har gjort det mesta, teater, film, serier, radio allt från egna uppsättningar m.m.
2001 fick hon en Guldbagge för sin roll i Klassfesten.

Intervju med Cecilia Frode

Här kommer en intervju med Cecilia Frode inför filmen Stockholm Stories som har premiär på Fredag. Utöver Stockholm Stories är hon även aktuell med ”Det kan du drömma om Hilda” som går upp på Stockholms Stadsteater

Stockholm Stories

stockholmstories

Stockholm Stories

Morgonens filmtips är ingen mindre än Stockholm Stories. Här får vi följa Johan en ung kille i storstan som har teorier om hur stadens ljus och mörker samtidigt som han själv lever i skuggan av sin berömde far. Vi har Douglas som är hemligt förälskad i Anna, sen har vi även följa Jessica som skriver ett slumpmässigt brev. Och sist men inte minst Thomas en överpresterande perfektionist.

Läs mer om filmen samt se trailer och hör från skådespelarna varför just du ska se filmen…

Kommissarie Späck

Kommissarie Späck

Kommissarie Späck

Kommissarie Mårten Späck och hans kollega Grünvald Karlsson kopplas in på ett nytt fall och vi får följa dem genom deras fram och motgångar. Kommisarie Späck är en parodi på svenska polisfilmer men framförallt på Beck filmerna.
[Read more…]