Kommissarie Späck


Kommissarie Späck

Kommissarie Späck

Kommissarie Mårten Späck och hans kollega Grünvald Karlsson kopplas in på ett nytt fall och vi får följa dem genom deras fram och motgångar. Kommisarie Späck är en parodi på svenska polisfilmer men framförallt på Beck filmerna.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: En riktigt bra svensk film. Och om jag ska jämföra filmen med någon annan film så blir det en blanding av Nakna Pistolen filmerna och Hot Shot filmerna. Det är en välgjord svensk parodi vilket jag inte har sett många av. Så även om filmen blivit sågad i tidningar så måste jag säga att den är sevärd vad tycker du Tush?

Tush: Den här filmen levde upp till mina på förhand ganska höga förväntningar = bra! Bra skämt och en löjlig intrig men det är ju en komedi så det gör ju inget 🙂 För att vara en svensk film är den här väldigt däldigt bra faktiskt och jag kan rekommendera den för alla 🙂 Har ni läsare något att säga om filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3,6 piratkopior av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Köp filmen här

Och mer info finns på imdb

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. hej, vart ladda du ner denna filmen? för jag kan bara hitta med dålig kvalité, 😀

  2. Att ens kunna med att jämföra denna smörja med en film som ”Nakna Pistolen” bevisar att ni inte har mycket koll på film.
    Visst är smaken delad, det säger jag ingenting om, men då Leslie Nielsen och de andra i gänget är seriösa poliser som skapar sanslöst roliga händelser så är Späck en film med överdrivna karaktärer, gamla samt förutsägbara skämt som man skäms över (självmordsskämtet är gammalt som gatan) och kasst skådespeleri. I ”Nakna Pistolen” är karaktärerna sina egna vilket de inte är i ”Späck”. Fast, som jag skrev, smaken är olika, men snälla jämför inte en film av denna kaliber med ett mästerverk som ”Nakna Pistolen”. ”Späck” bör istället jämföras med en annan pinsam parodi som ”Laddat Vapen 1” där skämten hellre går ut på att jämföra originalen med karikatyrerna än att ha skämt som för handlingen framåt och tillför något i filmen. Att du jämför med ”Hot Shots” kan jag godta då även den är en film som baserar karaktärer på de från ”Top Gun”. Skillnaden här är väl bara att de inte överdriver de karaktärerna så enormt som i en kalkon som ”Späck”.

Speak Your Mind

*