Jason Bateman

Jason Bateman
Namn: Jason Bateman
Född: 1969-01-14
Övrigt:
Jason Bateman är en amerikansk film och tv- skådespelare mest känd för sin roll som Michael Bluth på tv-serien " Arrested Development " (2003) , samt hans roll på " Valerie" (1986).
Han föddes i New York, USA .
Hans far , Kent Bateman är en film-och tv-regissör.
Hans mor , Victoria Bateman , var en flygvärdinna .
År 1981 , vid 12 års ålder , gjorde unge Bateman sin debut på tv som James Cooper Ingalls i " Lilla huset på prärien " (1974).

Mansome

Mansome

Mansome

Morgonens filmtips är en dokumentär som heter Mansome. Här får vi följa vad det betyder att vara en man nu när det blir allt vanligare med skönhetsprodukter för män. Hårvårdsprodukter och hudvårdsprodukter för man. Morgan Spurlock tar med oss på en djupdykning inom manlig hårdvård och skönhet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Change-Up

The Change-up

The Change-Up

Kvällens filmtips är filmen The Change-Up som är en rätt så typisk amerikansk komedi film. Här får vi följa två bästa vänner som lever väldigt olika liv. Och de båda önskar att de hade den andra vännens liv och som av en tillfällighet stöter de på en magisk fontän som fixar det åt dem. Men de inser snabbt att allt kanske inte är så bra som de tror.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Horrible Bosses

Horrible Bosses

Horrible Bosses

Kvällens filmtips är en komedi film med namn Horrible Bosses där vi får följa tre vänner som verkligen inte gillar sina chefer. Det börjar med att dom på skämt pratar om hur mycket lättare deras liv vore om inte deras chefer levde längre. Och tillslut beslutar dom för att göra ta tag i saken och göra något åt det.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Paul

Paul

Morgonens filmtips blir en rolig komedi film vid namn Paul, där vi får följa med två brittiska sci-fi nördar när det beger sig ut på en bilresa genom usa. De Clive och Graeme är riktigt förtjusta i aliens och ufon och har därför bestämt sig för att besöka lite välkända platser så som Area 51 osv. Men på sin resa springer de på en alien som heter Paul, och de bestämmer sig för att hjälpa Paul hem.

Läs mer om filmen samt se trailer…