Kevin Spacey

Kevin Spacey
Namn: Kevin Spacey
Född: 1959-07-26
Övrigt:
Som gåtfulla som han är begåvad , har Kevin Spacey alltid hållit detaljer om hans privatliv noga bevakad .
Som han förklarade i en intervju 1998 med London Evening Standard , "Det är inte så att jag vill skapa lite skitsnack mystik genom att upprätthålla en tystnad om mitt privatliv , det är bara att ju mindre du vet om mig, desto lättare är det att övertyga att jag är är nån annan på bioduken " .
Det finns dock vissa biografiska fakta som tas - till att börja med var Kevin Spacey Fowler den yngsta av tre barn till Thomas och Kathleen Fowler i South Orange , New Jersey.
Hans mor var en personlig sekreterare , hans far en teknisk skribent vars oregelbundna jobbutsikter ledde familjen över hela landet .

Moon

Moon

Dagens filmtips är Moon. Den handlar om astronauten Sam Bell som jobbar på månen med sin dator Gerty. Tillsammans utför de ett arbete som hjälper till med strömproblemen på jorden. Sam ska vara på månen i tre år, och mot slutet känner han att han börjar hallucinera och må dåligt. Det enda han vill är att åka tillbaka till jorden för att få vara med hans fru och dotter, men när det är två veckor kvar innan han får åka hem händer det en olycka.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Father of Invention

Father of Invention

Father of Invention

Ett av dagens filmtips blir filmen Father of Invention där vi får följa Rovert Axel som precis släpps från fängelset efter ett åtta år långt straff. Nu får vi följa med när han ska försöka bygga upp sitt liv igen samtidigt som han försöker vinna tillbaka sin dotter in i sitt liv igen. Det visar sig snabbt att det inte är så lätt som han tror och han stöter på många hinder.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Horrible Bosses

Horrible Bosses

Horrible Bosses

Kvällens filmtips är en komedi film med namn Horrible Bosses där vi får följa tre vänner som verkligen inte gillar sina chefer. Det börjar med att dom på skämt pratar om hur mycket lättare deras liv vore om inte deras chefer levde längre. Och tillslut beslutar dom för att göra ta tag i saken och göra något åt det.

Läs mer om filmen samt se trailer…