Gravity

gravity

Gravity

Dagens filmtips är den rymdthrillern Gravity med Sandra Bullock och George Clooney. Vi får följa Dr. Ryan Stone som är ute på sitt första uppdrag ute i rymden tillsammans med den mer erfarna Matt Kowalsky som är ute på sitt sista uppdrag. Men efter att rymdfärjan förstörs så är Ryan och Matt helt ensamma kvar i rymden utan att någon kan höra dom.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Heat

the-heat

The Heat

Kvällens filmtips är ingen mindre än komedin The Heat. Här får vi följa Sandra Bullock och Melissa McCarth som ett radar par inom polisen. Men det börjar inte så och de båda får jobba ihop fast de inte riktigt vill och de är varandras motsatser.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Proposal

The Proposal

The Proposal

Dagens filmtips blir filmen The Proposal där vi får följa en väldigt hård och strikt chef som tvingar sin assistent att han måste gifta sig med henne för att hon ska kunna få ett visum i usa för att undvika att utvisas till Kanada. Problemet är bara att han hatar henne och det leder till en hel del oväntade problem.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Blind Side

The Blind Side

En historia baserad på en sann händelse, där vi får följa Big Mikes hårda liv som får en oväntad vändning då han helt plötsligt får en helt ny familj. Vi får följa hur Big Mike går från att vara retard till att bli en duktig elev som både klarar de akademiska och idrottsliga delarna av livet.

Intressant fakta – För den här filmen vann Sandra Bullock en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll. Kul kul 🙂

[Read more…]